29.10.2018

Vasara-messuilla tehtiin ostoksia ja tutustuttiin kiertotalouteen

Vasara-messut järjestettiin menneenä viikonloppuna jo 19. kerran. Messujen sisältö oli jälleen mielenkiintoinen kattaus rakentamista, sisustamista ja remontointia

Messukävijöitä kiinnostivat erilaiset rakentamisen ja kodin saneerauksen tuotteet ja palvelut. Messujen näytteilleasettajat saivat paljon kontakteja ja kauppaa eri tuotteista ja palveluista tehtiin runsaasti. Oma koti on asukkaidensa näköinen ja sisustaminen kiinnostaa alueen kuluttajia edelleen. Sisustussuunnittelijan apua käytetään tänä päivänä paljon ja sitä haettiin myös messuilta. Messuilla suunnitellaan, mietitään, otetaan vastaan tarjouksia ja jutellaan yritysten edustajien kanssa. Oman kodin rakentaminen ja sen suunnittelu alkaakin monesti juuri messuilta. Talomyyjät olivat tyytyväisiä, koska pienemmät talot kiinnostavat rakentajia tänä päivänä. Lisäksi lämmitysjärjestelmät kiinnostivat kävijöitä.

- Olemme olleet tyytyväisiä messuihin ja saaneet hyviä asiakaskontakteja, Jukka Toivola Vinyylitalosta kertoo.

Tänä vuonna messuilla esiteltiin kattavasti ajankohtainen teema kiertotalous. Kiertotalousteemaan pureuduttiinkin niin seminaarin kuin lavalla olleiden puheenvuorojen myötä. Asia oli monelle uusi, mutta se kiinnosti yleisöä. Varsinkin Ravilaakson kiertotalouskortteli herätti kävijöiden mielenkiinnon.
- Vaasan seudulla on kaikki edellytykset kiertotalouden puitteissa, mutta asia on vielä kovin tuntematon. Tämä on kuitenkin lähtölaukaus kiertotalouden tiedottamiseen ja jatkamme sitä useissa eri tapahtumissa, projektipäällikkö Göran Östberg Vaasan seudun kehityksestä kertoo.

Messuilla arvottiin Puustellin ja Ingves & Svanbäckin lahjakortit ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Pohjanmaan Expo kiittää Vasara-messuista ja toivottaa tervetulleeksi jälleen ensi vuonna! Pohjanmaan Expon seuraavat messut ovat Kauppiasmessut Pietarsaaressa 17.-18. marraskuuta.

Lisätietoja messuista antaa: Jukka Hakala 0400 669 600

Siirry "Media"-sivulle