Expo Österbotten Ab - Evenemang med passion!

Mässföretaget Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab har verkat i Vasa sedan 1987 och är marknadsledare inom regionen Vasa-Jakobstad-Karleby. Expo Österbotten är en pålitlig mässarrangör med serviceinriktad personal och som ständigt strävar till att utvecklas. Vi erbjuder högklassiga mässevenemang för företag, organisationer och publik. Vi presenterar årligen en mängd mässfavoriter.

Knyt värdefulla kontakter på mässan

På mässan har ditt företag en lysande möjliget att konkret presentera produkter och tjänster för kunderna. Under ett par mässdagar kan du knyta kontakter med tusentals kunder. En monter som avspeglar företaget och som är överraskande och inbjudande lockar köpare och konsumenter att göra affärer. På mässor får du också direkt respons ar användarna. Ett mässdeltagande ger också värdefulla kontakter som kan leda till affärer en lång tid framöver. För besökarna erbjuder mässor ett ypperligt tillfälle att göra anskaffningar, be om offerter och jämföra produkter. Givetvis söker man också idéer och inspiration för kommande projekt på olika mässor.

Information och kunnande uppdateras i Mässarrangörernas Union

Expo Österbotten Ab är medlem i Mässarrangörernas Union som grundades 1996 för att främja branschens allmänna verksamhetsförutsättningar och för att effektivera samverkan mellan mässarrangörerna. Medlemmarnas besökar- och utställarsiffror granskas av Levikintarkastus Oy.

Välkommen att delta i mässevenemang i Österbotten!